Εγκαταστάσεις – Υποδομή

Ο Πρότυπος Παιδικός Σταθμός – Νηπιαγωγείο Στρουμφάκια βρίσκεται στο 2ο χιλ. Κοζάνης-Αιανής, μέσα σε μία καταπράσινη έκταση 2.5 στρεμμάτων, όαση για την πόλη της Κοζάνης.

Με επίκεντρο την πολύτιμη εμπειρία μας, από το 1982, δημιουργήσαμε ένα χώρο φιλικό, ασφαλή και ευχάριστο για τα παιδιά. Τα κτήρια μας  είναι κατασκευασμένα με τις καλύτερες προδιαγραφές ασφάλειας και άνεσης, αντισεισμικά, συνδυάζοντας μία παραμυθένια αρχιτεκτονική, με εύκολη πρόσβαση και ανοιχτούς χώρους, κατάλληλα διαμορφωμένη για τις ανάγκες των νηπίων.

Οι αίθουσες μας είναι ειδικά διαμορφωμένες, με έντονους χρωματισμούς και μεγάλα ανοίγματα στα παράθυρα για φυσικό φωτισμό και αερισμό των αιθουσών, όπως επίσης και για να έχουν τα παιδιά οπτική επαφή με το φυσικό περιβάλλον. Το εσωτερικό των αιθουσών έχει κατάλληλο εξοπλισμό για την εκπαίδευση, την ψυχοκινητική και μουσική αγωγή, την καλλιτεχνική δημιουργία, τη δραματοποίηση και το δημιουργικό παιχνίδι των νηπίων.

Στο μεγάλο αύλειο χώρο υπάρχει ειδικά διαμορφωμένη παιδική χαρά και κήπος που αριθμεί πάνω από 200 φυτά, θάμνους και δέντρα.